1
2
3

Om Clematis

Clematis Hudpleje er en hudplejeklinik på Amager med uddannet kosmetologer/kosmetiker som alle yder behandlinger der er effektive for din hud- og kropspleje.

Vi tilbyder mange forskellige behandlinger – eksempelvis voksbehandling og ansigtsbehandling – og du finder helt sikkert det, du søger.

Behandlingerne afpasses din huds specielle behov, er målrettet mod specifikke problemer og hjælper dig på vej mod en smuk, sund og forbedret hud.

Vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg og afslappet, når du kommer hos os. Derfor har vi indrettet os i hyggelige og behagelige rammer.

Bestil en tid med det samme og kom ned og se vores skønhedsklinik på Amagerbrogade – du vil ikke fortryde det.


 

Martine Wold
Indehaver

Jeg er en kvinde i min bedste alder og har nu i over 10 år været selvstændig kosmetolog.

Min vision er, at alle skal have råd til at pleje sig selv, derfor har jeg valgt et prisniveau som nu efter 10 år forsat ligger 10-25 % under priserne i andre klinikker. Mit ønske er at gøre en forskel og ikke bare følge strømmen. Derfor er det også vigtigt for os som kosmetologer, som det er for dig, at der sker en forskel med din hud, når du begynder at pleje den.

Mit fokus overfor mine klienter er, ærlighed, effektivitet, enkelthed, velvære og ikke mindst kvalitet.

 

Sarah Korsholm. Kosmetikerelev

Jeg er 25 år gammel. Bor i Kastrup sammen med min kæreste. Jeg har valgt at tage kosmetiker uddannelsen fordi jeg brænder for faget og ønsker at gøre en forskel. Hvilket er årsagen til jeg har valgt Clematis Hudpleje som læreplads. Jeg glæder mig til at møde jer alle, servicere jer med alle de behandlinger vi tilbyder her,  men ikke mindst forkæle jer, det er nemlig det jeg er aller bedst til

 

 

sarah

 

 

Bestil tid hos os med det samme.

Det bedste resultat hos din kosmetolog opnås gennem samarbejde. Det er lige så afgørende, at du bruger de rigtige hudplejeprodukter, som det er, at du får en professionel behandling hos din kosmetolog. Når det er hjemmeplejen, der kan gøre den store forskel på din hud, prioriterer vi også at bruge ekstra tid på at forklare dig om lige præcis de produkter, der passer til din hud.

Vi sætter følgende tre elementer i centrum:

  • Ærlighed. Fokus er rettet på dig og din hud. Hvad kan du selv gøre, og hvilke produkter har du brug for. Du får et ærligt svar.
  • Enkelhed. Det skal være let at pleje sin hud. Få gode tips og råd.
  • Velvære. Det er vigtigt at føle, at man ser godt ud, også i perioder, hvor huden udsættes for f.eks. stress, sol, kulde samt hormonelle forstyrrelser. Vi garanterer dig optimal velvære ved et besøg i vores klinik.
Vores klinik ligger centralt på Amager. Vi har gode parkeringsforhold, og bus 5C og 4A kører lige til døren.

Clematis Hudpleje
Amagerbrogade 263 A
2300 København S

Telefon: 25 14 05 00

butikpol