Åbningstider:
Mandag:10.00 - 18.00
Tirsdag:10.00 - 20.00
Onsdag:10.00 - 18.00
Torsdag:10.00 - 20.00
Fredag:09.30 - 17.00
Lørdag:09.30 - 14.00

Ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling er værdifuld for din hud. Får du den lavet hos os på Amagerbrogade, er det endda også en rigtig lækker oplevelse. Under en ansigtsbehandling bliver din hud analyseret. Herved finder vi den korrekte behandling til netop din hud. Ansigtsbehandlinger er gode fordi de sætter gang i blodcirkulationen og får cellerne til at forny sig selv hurtigere. Huden bliver flottere og får et friskere udseende. Behandlingen er god til, at undgå for tidlig ældning, bumser og kedelig, grå trist hud. Ansigtsbehandling er en dejlig måde at koble af fra hverdagens stress – huden bliver smukkere – og man bliver bestemt bedre til mode.

Alle ved at et sundt og velplejet ansigt giver mere selvtillid i hverdagen. Men dit ansigt kræver pleje, hvis det skal modstå hverdagens stress, forurening og specielt rygning. At holde sin hud ren er det vigtigste, for derved undgår du hudorme (sorte prikker), bumser og fedtet hud. Du kan gøre meget selv for at holde din hud pæn. Vi anbefaler alle vores kunder at gøre det enkelt, men gøre det HVER dag.

Behandling Tid Pris
Hudanalyse
Afrensning, hudanalyse og dagcreme.
ca. 15 min. 129 kr.
Teenage ansigtsbehandling (max. 20 år)
Hudanalyse, afrensning, peeling, udrensning (hvis behov) maske og creme
ca. 50 min. 350 kr.
Dybderens
Hudanalyse, afrensning, peeling, udrensning, maske og creme. En behandling for den fedtet, akne præget og urene hud med mange hudorme og bumser.
ca. 50 min. 399 kr.
Quick ansigtsbehandling
Hudanalyse, afrensning, peeling, maske og creme. En behandling for den der har travlt eller bare vil have lidt velvære i en presset hverdag.
ca. 30 min. 299 kr.
Osmosis Beauty – Osmosis facial basis
Hudanalyse, afrensning, peeling med mælkesyre og enzymer, udrensning (hvis behov). Specifik behandling med maske, serum/fugt, dagcreme og øjencreme.
ca. 60 min. 525 kr.
Osmosis Beauty – Osmosis facial infusion
Hudanalyse, afrensning, peeling med mælkesyre og enzymer. Facial infusion 2,5% Retinadehyd peeling serum og koncentrat, massage, specifik hudtypebehandling med masker, dagcreme og øjencreme. En unik behandling med Osmosis Patenteret A-vitamin peeling. En peeling der skaber resultat nu og her, samt deponere A-vitaminet i din hud så det langsomt frigives de efterfølgende 30 dage.
ca. 75 min. 725 kr.

 

Osmosis Beauty MD Skincare er aktiv, holistisk hudpleje udviklet af Dr. Ben Johnson. Fokus er på at skabe synlige og varige resultater, hvor huden styrkes og genopbygges og ikke kompromitteres. Der udøves derfor ingen mikroskader, men arbejdes med patenterede, aktive ingredienser som f.eks. Liposomalt leveret Retinaldehyd, Oxideret C-Vitamin og Ozonberiget Oxygen.

Sidebar