1
2
3

Ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling er værdifuld for din hud. Får du den lavet hos os på Amagerbrogade, er det endda også en rigtig lækker oplevelse.

Under en ansigtsbehandling bliver din hud analyseret. Herved finder vi den korrekte behandling til netop din hud.

Ansigtsbehandlinger er gode fordi de sætter gang i blodcirkulationen og får cellerne til at forny sig selv hurtigere. Huden bliver flottere og får et friskere udseende. Behandlingen er godt for at undgå for tidlig ældning, bumser og kedelig, grå trist hud.

Ansigtsbehandling er en dejlig måde at koble af fra hverdagens stress – huden bliver smukkere – og man bliver bestemt bedre tilmode.

Alle ved at et sundt og velplejet ansigt giver mere selvtillid i hverdagen. Men dit ansigt kræver pleje, hvis det skal modstå hverdagens stress, forurening og specielt rygning.
At holde sin hud ren er det vigtigste, for derved undgår du hudorme (sorte prikker), bumser og fedtet hud. Du kan gøre meget selv for at holde din hud pæn. Vi anbefaler alle vores kunder at gøre det enkelt, men gøre det HVER dag.

ansigtsbehandling amager
Ansigtsbehandling
Hudanalyse
Afrensning, hudanalyse og  dagcreme.
ca. 15 min. 100 kr.
Teenage ansigtsbehandling (max. 20 år)
Hudanalyse, affensning, toning, peeling, udrensning (hvis behov) maske og creme
ca. 45 min. 299 kr.
Dybderens
Hudanalyse, afrensning, toning, peeling, udrensning, maske og creme. En behandling for den fedtet, urenhud med mange hudorme.
ca. 50 min. 350 kr.
Basis ansigtsbehandling
Hudananlyse, afrensning, toning, peeling, udrensning. Specifik behandling med maske, serum/fugt, dagcreme og øjencreme.
ca. 60 min. 459 kr.
Luksus ansigtsbehandling
Hudanalyse, afrensning, toning, peeling og massage, ret af bryn. Specifik hudtypebehandling med masker, serum/fugt, dagcreme og øjencreme og læbepleje.
ca. 70 min. 599 kr.
Retinol +C vitamin ansigtspeeling
En Peeling, der er utrolig effektiv mod overflade rynker, uens hudoverflade, og mindre/små ar. Man skal være opmærksom på at denne behandling gør at huden skaller, så derfor er det en god ide, at man ikke skal til arrangementer i op til 14 dage efter behandlingen. Ingen dybderens i denne behandling.
ca. 30 min. 459 kr.
C-Vitamin ansigtsbehandling
Hudanalyse, afrensning, toning, peeling, C-vitamin maske. Dagcreme, øjencreme, SPF. Man skal påregne at man efter denne behandling blusser meget, men det er fordi huden får et boost af antioxidanter. Er super velegnet som opfølgende behandling til Retinol + C-Vitamin peelingen.
ca. 40 min. 459 kr.
Tillæg:
GloEnzym peeling (enzym svarer til frugtsyre) i forbindelse med Basis- eller Luksus ansigtsbehandling
75 kr.
Tillæg:
Enzymaske/peeling i forbindelse m/Teenagebehandling/Dybderens. Til dig der ønsker en dybere peeling af huden for en mere ensartet overflade.
49 kr.

Vi anbefaler 6 ugers kur ved gloEnzyme, og gloClear (acnebehandling), hvis du har en problemhud. Da det bedste resultat opnås ved et samarbejde mellem os og dig. Ved køb af 5 behandlinger fås den 6 gratis (skal dog brues indefor 6 mdr.)
Alle vores ansigtsbehandlinger tager selvfølgelig udgangspunkt i din huds behov og dine specifikke ønsker.

 

Bestil tid til din ansigtsbehandling på Amager VED AT KLIKKE HER.