Handelsbetingelser

Udeblivelse faktureres med 100% af behandlingens pris uanset årsag.
For sent afbestilling, faktureres med 50% af behandlingens pris uanset årsagen (inkl. sygdom, børns sygdom, eller pludselige opståede situationer). Afbestilling 24 timer før behandling.

Ved afbestilling, er den KUN gyldig ved at ringe på 25140500. Email og SMS godtages IKKE, medmindre DU/I har modtaget en bekræftelses mail/SMS. Bemærk venligst, at en forsinkelse på mere end 15 minutter, uden forudgående information, vil blive betragtet som udeblivelse. Disse afbudsregler er etableret for, at sikre en stabil arbejdsplan og sikre retfærdig kompensation. Reglerne er ufravigelige og ikke til forhandling. Betaling accepteres via mobilepay.

Loyalitet er noget man skal gøre sig fortjent til, så tak til ALLE vores loyale kunder uden jer var vi her ikke. Loyalitetskort er gyldige i 2 år fra udstedelsesdatoen.
Vi sælger desværre KUN gavekort i vores fysiske butik og ikke on-line. Gavekort på behandlinger er gyldige i 1 år fra udstedelsesdatoen. Gavekort på beløb er gyldig i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Se her hvordan Clematis Hudpleje behandler dine persondata oplysninger ihht. EU’s krav.

Sidebar